Wat te doen in Krakau? Ideeën voor soloreizigers

14 februari 2022

Wat te doen in Krakau? Ideeën voor soloreizigers
14 februari 2022

Moet alleen reizen saai zijn? Natuurlijk niet. Alleen reizen helpt je om je meer te concentreren op de toeristische ervaring.

Krakau met de elektrische auto

De wandeltocht is perfect als je deel wilt uitmaken van een groep. Griezelig Krakau is een specifiek soort tour waarbij je tijdens een avondwandeling in de oude stad donkere verhalen en stadslegendes leert kennen.

Krakau bezienswaardigheden collage

Schindlers Fabriek

Over het algemeen is het bezoeken van musea een activiteit waar je even over na moet denken. Schindlers Fabriek is een bijzonder indrukwekkende plek. Neem dus even de tijd om na te denken over de geschiedenis die in het museum wordt tentoongesteld.

Tentoonstelling in de fabriek van Schlindler

Krakau ontdekken met een audiogids

Voor soloreizigers is het gemakkelijker om zich te concentreren op de audiogidsopname. In ons aanbod hebben we dergelijke rondleidingen rond de Oude Stad en Wawel Heuvel, wat zorgt voor een nog betere verkenning van deze charmante plekken.

Happy to Chat Bank

Als je het beu bent om alleen de stad te verkennen en met iemand wilt praten, probeer dan de Happy to Chat Bank, die zich bevindt in het Joodse Gemeenschapscentrum aan de Miodowa-straat. Misschien ontmoet je iemand die je inspireert tijdens je reis.

Happy to Chat Bank

Griezelig Krakau

De wandeltocht is perfect als je deel wilt uitmaken van een groep. Griezelig Krakau is een specifieke vorm van sightseeing waarbij je tijdens een avondwandeling door de stad donkere verhalen en stadslegendes leert kennen.

Floriaanse Poort

Ervaar kunst!

Het Prins Czartoryski Museum is een andere plek om alleen te bezoeken om ten volle de kunst die hier tentoongesteld wordt te waarderen. De Czartoryski-collectie omvat voortreffelijke werken, zoals Landschap met de Barmhartige Samaritaan van Rembrandt of Dame met Hermelijn van Leonardo Da Vinci. Ook in de Galerij van Poolse Kunst, die zich op de verdieping van de Lakenhal bevindt, kun je uitstekende werken bewonderen, zoals Władysław Podkowiński's Razernij der Verheerlijkingen of Jan Matejko's Wernyhora.
Als je meer van hedendaagse kunst houdt, bevindt het Museum voor Hedendaagse Kunst zich op 4 Lipowa-straat (naast Schindler's Factory) en presenteert het tal van buitengewone artistieke projecten.

Dame met Hermelijn van Leonardo Da Vinci

Ga naar het Verre Oosten

Het Manggha Museum voor Japanse Kunst en Technologie is nog een museum op de lijst en trouwens een zeer originele plek die kunstwerken presenteert die verband houden met de cultuur van het Verre Oosten, schilderijen, sculpturen, installaties, foto's, tekeningen en aquarellen, affiches, boeken, keramiek en handwerk.
Naast het bezoeken van het museum is het ook de moeite waard om te genieten van het museumcafé met een prachtig uitzicht op de rivier de Wisła.

Het Manggha Museum voor Japanse Kunst en Technologie

Geniet van je maaltijd in de oude stad

Ga zitten aan een van de tafels in de oude stad, bestel je favoriete drankje, snack en verlies jezelf in de sfeer van Krakau.

Ga voor een feestje!

Krakau is een stad die nooit slaapt. Vol met bars en clubs. Veel plezier en bezoek er een van.

In Krakau vind je altijd een leuke club, pub of concert
Wstecz

Commentaar toevoegen

Typ alsjeblieft je commentaar.
Voer alsjeblieft je naam in
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...