Kraków - Jouw partner voor emoties tijdens de European Games 2023

19 juni 2023

Kraków en Małopolska bieden een scala aan attracties om te ontdekken tijdens de European Games 2023. Het avontuur wacht om elke hoek, mis deze kans niet!
Kraków - Jouw partner voor emoties tijdens de European Games 2023
19 juni 2023

Kraków - Jouw partner voor emoties tijdens de European Games 2023

Wat zijn de European Games?

De European Games, die om de vier jaar plaatsvinden, vonden in 2023 plaats in de pittoreske stad Kraków en de charmante regio Małopolska. Hier komen competitie, sportiviteit en passie samen en bieden ze onvergetelijke ervaringen voor toeschouwers. Maar wat kun je doen in Kraków tussen de sportevenementen door?

Avontuur in Kraków tussen de sportieve emoties

Profiteer van deze tijd om de geheimen van de stad te ontdekken, die vele verrassingen herbergt. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, kunst, cultuur of gewoon de sfeer van de stad wilt proeven, wij hebben iets voor jou.

krakow tours krakow sightseeing

Wandeltochten door Kraków

Volg in de voetsporen van de koningen op de Koninklijke Route, voel de geest van het oude Kazimierz en duik in de geheimen van de stad met een professionele gids. We bieden standaard rondleidingen aan, maar na contact met ons kunnen we de route ook aanpassen aan jouw individuele voorkeuren en je laten kennismaken met andere fascinerende delen van Kraków.

Audiogidsen

Geef je de voorkeur aan het verkennen op je eigen tempo? Geen probleem! Met onze professionele audiogids ontdek je de oude stad en het Wawel-kasteel op je eigen tempo en volgens je eigen schema.

Elektrische voertuigtochten

Als je weinig tijd hebt, kies dan voor een rondleiding van twee uur die de belangrijkste delen van Kraków omvat. Je kunt de tour optioneel verlengen met een bezoek aan de Schindler's Fabriek.

Kraków's mysteries

Heb je behoefte aan emoties die niet met sport te maken hebben? Doe mee aan onze avondwandeling waarbij je de legendes en ware verhalen van de Krakówse misdaden ontdekt.

Ontspanning na de sportieve emoties

Kraków en de omgeving bieden talloze mogelijkheden om te ontspannen. Of het nu gaat om zomerterrassen zoals Forum Przestrzenie, Arena Garden, Bezogródek, of natuurlijke meren zoals Kryspinów en Bagry, hier vind je een plek om tot rust te komen.

krakow wawel castle

Emoties buiten Kraków

Het avontuur in Małopolska beperkt zich niet tot Kraków. Zakopane, bekend als "de winterhoofdstad" van Polen, garandeert onvergetelijke ervaringen. De European Games in het skispringen, een algemeen toegankelijke activiteitenzone en vele andere attracties wachten op je. Neem contact met ons op en wij regelen het vervoer voor je. Als je sportieve emoties wilt combineren met ontspanning, neem dan deel aan onze tour naar Zakopane, die begint met een kabelbaanrit naar de top van Gubałówka en eindigt bij de Chochołowskie thermale baden. Een andere manier om de schoonheid van Małopolska te ontdekken is door een boottocht te maken over de rivier de Dunajec, waar je kunt genieten van de natuur en tot rust kunt komen na de sportieve emoties.

zakopane gubalowka krakow turs

Boordevol energieke emoties!

Als je een pauze wilt van de sportieve emoties en iets compleet anders wilt ervaren, dan nodigen we je uit om Energylandia te bezoeken. Dit enorme attractiepark, gelegen in Zator, in de buurt van Kraków, biedt talloze attracties voor mensen van alle leeftijden. Van extreme achtbanen tot gezinsvriendelijke carrousels en een kleurrijke sprookjeswereld voor de allerkleinsten, is dit een perfecte suggestie voor een dag vol adrenaline voor het hele gezin. Neem contact met ons op en wij regelen een comfortabele transfer heen en terug.

energylandia fun krakow

Wieliczka: Koel je emoties af in de Zoutmijn

Als de sportieve emoties te intens worden, breng dan een bezoek aan de Zoutmijn in Wieliczka en koel af in de koele omgeving van de ondergrondse kamers. Deze ondergrondse stad herbergt veel geheimen en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. We nodigen je uit voor een rondleiding die je deze ondergrondse wonderen laat ontdekken.

wieliczka salt mine fromkrakow

Auschwitz - Een leerzaam uitstapje na de sportieve emoties

De European Games zijn een symbool van eenheid. Maak gebruik van deze tijd om geschiedenis te leren en bezoek Auschwitz, een plaats die herinnert aan het duistere verleden van Europa. We bieden rondleidingen aan door het concentratiekamp, waarbij een deskundige gids je begeleidt tijdens deze leerzame ervaring.

auschwitz tour from krakow

Praktische tips

Houd er rekening mee dat het toerisme tijdens de European Games druk kan zijn. Het wordt daarom aanbevolen om je activiteiten van tevoren te boeken om je plaats te verzekeren.

Transfers

Als je een transfer nodig hebt naar Kraków of andere steden in Małopolska, neem dan contact met ons op. Wij regelen transfers van de luchthavens Kraków en Katowice naar Kraków, Zakopane en andere steden in de regio. Dit is een uiterst handige oplossing waarmee je je volledig kunt richten op jouw ervaring.

Alle informatie over de evenementen, schema's en resultaten is te vinden op de officiële website van het evenement hier.

Voor meer tips, informatie over bezienswaardigheden en wetenswaardigheden, bezoek onze website in de sectie "Blog" en de Kraków-gids.

krakow transfers

Samenvatting

Kraków en Małopolska bieden een scala aan attracties om te ontdekken tijdens de European Games 2023. Het avontuur wacht om elke hoek, mis deze kans niet!

Wstecz

Commentaar toevoegen

Typ alsjeblieft je commentaar.
Voer alsjeblieft je naam in
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...