Zakopane & Zakopane met Thermaalbaden: Excursie vanuit Krakau

Overzicht

Bezoek de mooist gelegen stad in Polen! Bewonder pittoreske uitzichten, probeer regionale gerechten en maak kennis met de lokale cultuur. Bent u in Krakau en wilt u de Tatra-bergen bezoeken? Een reis naar Zakopane is een geweldige manier voor een korte berguitje.

Mis tijdens uw reis niet de kans om Chochołowskie Termy te bezoeken. Ontspan in warme, helende wateren die afkomstig zijn van natuurlijke geothermische bronnen. Chochołowskie Termy is de perfecte plek om te ontspannen na een intensieve dag van sightseeing of wandelen in de bergen. Het complex omvat ook sauna's, jacuzzi's en restaurants die u zich uitgerust en verjongd zullen laten voelen voordat u terugkeert naar Krakau.

Over deze activiteit

Onmiddellijke bevestiging

Onmiddellijke bevestiging na boeking

Gratis annulering

Gratis annulering tot 24 uur voor de tour

Duur

7h - 11h

Privéoptie beschikbaar

Loading...

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...