Velden van Glorie 2023: Een Groots Reis door de Tijd in Niepołomice

18 september 2023

Reis door de tijd naar Velden van Glorie 2023 nabij Krakau. Ontdek het "tweede Wawel" in Niepołomice en ontmoet geschiedenisliefhebbers van over de hele wereld.
Velden van Glorie 2023: Een Groots Reis door de Tijd in Niepołomice

Velden van Glorie 2023: Een Groots Reis door de Tijd in Niepołomice

Een Groots Evenement voor Geschiedenisliefhebbers

Velden van Glorie is een evenement dat zowel ervaren historici als mensen die net aan hun avontuur in de geschiedenis zijn begonnen, aantrekt. Het is een kans om je onder te dompelen in de fascinerende wereld van militaria, historische kledij en tradities uit verschillende tijdperken, van de oudheid tot de moderne geschiedenis.

Niepołomice: Dichtbij Krakau, Dichtbij de Geschiedenis

Het hele evenement vindt plaats in het hart van Niepołomice, op een steenworp afstand van Krakau. Deelnemers krijgen de kans om het Koninklijk Kasteel te bezoeken, vaak aangeduid als het "tweede Wawel", met zijn mysterieuze kamers, het Museum van Geluid en Woord, schilderachtige weiden en het stads- en parkachtige park, wat een aangename sfeer biedt voor wandelingen. Voor degenen die op zoek zijn naar wat avontuur, is er een hindernisbaan klaar.

Het Tweede Wawel op het Pad van Velden van Glorie

Het is de moeite waard op te merken dat het Koninklijk Kasteel in Niepołomice vaak wordt aangeduid als het "tweede Wawel". Deze plek fascineert met zijn geschiedenis en architecturale schoonheid en is even betoverend als het beroemde kasteel in Krakau.

Velden van Glorie 2023: Datum, Locatie en Programma

Vergeet niet de geplande data van het evenement, dat plaatsvindt van 22 tot 24 september 2023. In deze dagen zal Niepołomice veranderen in een plek waar geschiedenis tot leven komt. Elke deelnemer krijgt de kans om persoonlijk deel te nemen aan fascinerende historische evenementen.

Ontmoeting met Geschiedenisliefhebbers uit Polen en het Buitenland

Velden van Glorie 2023 biedt ook een uitstekende kans om geschiedenisliefhebbers te ontmoeten uit verschillende delen van Polen en de wereld. Het evenement richt zich op educatie door middel van plezier, waardoor er ruimte is voor verkenning, deelname aan workshops en ontmoetingen met experts die graag hun kennis delen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in details over het programma en praktische informatie, raden we aan de officiële evenementenwebsite te bezoeken op polachwaly.pl.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...