Pretpark Energylandia

Overzicht

Energylandia heeft verschillende attracties die WERELDrecords breken qua grootte en snelheid.

Energylandia is een 43 hectare groot park (dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe zones), en is één van de grootste pretparken in Europa.
Het heeft voor ieder wat wils - de faciliteit is aangepast aan de behoeften van gezinnen met kinderen en ook voor degenen die van spanning en sensatie houden.

Men mag niet vergeten te vermelden dat EnergyLandia verschillende attracties heeft die WERELDrecords breken qua grootte en snelheid. Dit omvat onder andere: Hyperion, de hoogste en snelste megacoaster van Europa; Speed, de grootste en snelste watercoaster ter WERELD; en Zadra - een hybride achtbaan - gemaakt van staal en hout, die het HOOGSTE in zijn soort is ter WERELD.

In het park is ook een zwembadgedeelte waar u kunt ontspannen op ligstoelen of gek kunt doen op de waterglijbaan. Het is het grootste outdoor aquapark in Polen!
De jongsten kunnen veilig spelen in Bajkolandia (Sprookjesland) - een zone speciaal aangepast aan hun behoeften. Het hele gezin zal zich vermaken in de familiezone, en fans van The Witcher of Lord of the Rings zullen blij zijn met het Drakenkasteel.
De nieuwe Aqualantis-zone neemt bezoekers mee naar het geweldige oude Atlantis.

Bezoekers hebben ook tal van extra attracties, presentaties en shows tot hun beschikking, zorgvuldig voorbereid door het personeel van het park.
Er zijn thema-evenementen zoals Halloween, of in de winter - Santa's Village en het park van lichten.
Dit is een attractie die u gewoon niet mag missen!

Contact

EnergyLandia 
aleja 3 Maja
32-640 Zator
33 486 15 00
www.energylandia.pl

Locatie

FAQ

Aleja 3 Maja, 32-640 Zator, provincie Klein-Polen

Het gebied van Energylandia is ongeveer 43 ha en groeit constant.

Hyperion, Zadra, Speed, Abyssus, Mayan 

Anmeldelser om

4.8 (10 reviews)

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...