Ervaar de Magie: Duik in de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia!

19 juli 2023

Wacht niet, boek je kaartjes vandaag nog en ervaar de ongelooflijke sfeer van de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia. Dit is een evenement dat je absoluut zult onthouden!
Ervaar de Magie: Duik in de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia!

Ervaar de Magie: Duik in de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia!

Duik in een Magische Sfeer

Duik in de magische sfeer van de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia! Markeer deze data: 15, 22, 29 juli en 5, 12, 19 augustus.

Bezoekers kunnen 13 uur onafgebroken plezier verwachten in 6 gebieden vol attracties! Energylandia verandert in een land van licht, gevuld met muziek, dat een ongelooflijke sfeer creëert.

Voel de Zomerse Ritmes op het Strandfeest

Het Beach Party is een kans om onder te duiken in de warme ritmes van de zomer. De DJ's van Energylandia weten hoe ze de dansvloer kunnen opwarmen en een zomeravond kunnen omtoveren tot een echt tropisch feest. De zwembaden en het strand worden een dansvloer waar bezoekers onder de sterren kunnen dansen.

Pret voor de Kleintjes

Attracties voor de kleintjes? Absoluut! Opblaasbaar speelgoed en verwarmd water in de zwembaden zorgen voor veel plezier, ongeacht het weer.

Toegang tot alle Attracties

De kaartjes geven toegang van 10:00 tot 23:00 uur, wat betekent dat het hele park en al zijn attracties tot laat op de avond beschikbaar zijn!

Licht je Nacht op

De nachtverlichting van de achtbanen, carrousels, de verblindende shows, en speciale animaties voorbereid door de artiesten van Energylandia, zullen deze nachten een onvergetelijke ervaring maken.

Verwacht Verrassingen

En dat is nog niet alles! Verwacht verrassende animaties en nog veel meer verrassingen tijdens deze magische nachten. Dit is een evenement dat het absoluut waard is om persoonlijk te ervaren!

Mis het niet

Wacht niet, boek je kaartjes vandaag nog en ervaar de ongelooflijke sfeer van de Magische Nachten en Beach Party in Energylandia. Dit is een evenement dat je absoluut zult onthouden!

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...