Loading...
August 11, 2023

Krakau met kinderen: Hoe onvergetelijke momenten door te brengen in de hoofdstad van Klein-Polen?

Krakau, een juweel van het Poolse culturele erfgoed, biedt ook veel voor jonge avonturiers. Als je je afvraagt waar je je kinderen in Krakau mee naartoe kunt nemen, hier is een lijst van plekken die leren en plezier perfect combineren.

Stanisław Lems Belevingstuin

Een echt paradijs voor nieuwsgierige jonge geesten. Deze tuin biedt interactieve installaties die complexe fysische verschijnselen op een speelse manier verklaren. Elk element in het landschap wordt een pedagogisch hulpmiddel.

Stanisław Lem's Garden of Experiences

Museum voor Techniek en Ingenieurskunst

Een droom voor jonge vernieuwers. Het museum biedt technische tentoonstellingen waar kinderen machines kunnen observeren en begrijpen. Van mechanische modellen tot interactieve panelen, elk bezoek is een ontdekkingsreis.

Museum of Engineering and Technology

Levend Bagel Museum

Een eerbetoon aan de Krakau bagel. Hier leren kinderen alles over de oorsprong van dit brood en kunnen ze ook meedoen aan het bakproces.

Living Museum of the Bagel

Energylandia

Meer dan een pretpark – een rijk van magie. Naast achtbanen biedt het park ook verschillende shows voor het hele gezin.

Energylandia

Werelddorpen

Reis de wereld rond op één plek. Met authentieke voorwerpen en verhalen wordt het een ware culturele ervaring.

Villages of the World

Wieliczka Zoutmijn

Deze UNESCO-site is indrukwekkend. De ondergrondse kamers en verhalen zullen de verbeelding van kinderen prikkelen.

Wieliczka Salt Mine

DINOWORLD Krakau

Stap in de prehistorische wereld. Realistische modellen en veel informatie laten kinderen terugreizen in de tijd.

DINOWORLD Krakow

Waterpark

Een perfecte plek voor ontspanning en plezier, ongeacht het weer.

Water Park

Vistula Cruise

Een prachtig uitzicht op Krakau vanaf de rivier biedt een nieuw perspectief voor kinderen en de mogelijkheid om meer te leren over de geschiedenis van de stad.

Vistula River Cruise

Dierentuin

Dieren van over de hele wereld wachten op ontdekking. Een leerzame ervaring voor alle leeftijden.

Zoo

Drakengrot

Een legendarische plek aan de voet van de Wawelheuvel. De spanning van het verkennen van deze grot zal kinderen zeker aanspreken.

Dragon's Den


Krakau is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. De combinatie van educatieve activiteiten en entertainment zorgt ervoor dat elke dag een avontuur is. Plan je een gezinsvakantie? Krakau zou zeker op je lijst moeten staan!

Commentaar toevoegen

Typ alsjeblieft je commentaar.
Voer alsjeblieft je naam in
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...