Krakau en omgeving in de zomer: Ontdek een wereld vol verrassende avonturen

16 mei 2023

Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie in Krakau en omgeving! Van spannende attracties in Energylandia tot vredige ontspanning in het Ojcowski Nationaal Park, er is voor elk wat wils. Ontdek het zelf
Krakau en omgeving in de zomer: Ontdek een wereld vol verrassende avonturen
16 mei 2023

Krakau en omgeving in de zomer: Ontdek een wereld vol verrassende avonturen

Krakau is het hele jaar door een paradijs voor toeristen, maar in de zomer bereikt het zijn volledige potentieel. Van het bruisende stadsleven tot rustige natuuruitjes, Krakau heeft voor elk wat wils. In deze post zullen we een aantal fantastische zomeractiviteiten voorstellen die je kunt ondernemen in Krakau en omgeving.

1. Energylandia

Een van de grootste pretparken in Polen, Energylandia, is een perfecte bestemming voor gezinnen, stelletjes en vriendengroepen. Ontdek de adrenaline van hoge snelheid achtbanen, geniet van meer relaxte ritten en zorg ervoor dat je de waterattracties niet mist op een warme zomerdag.

energylandia krakow hat to do in summr

2. Waterpark in Krakau

Als de hitte te veel wordt, is er niets zo verfrissend als een bezoek aan het Waterpark in Krakau. Drijf in de Lazy River, daag jezelf uit in de wildwaterbaan of ervaar de sensatie van de vele glijbanen.

krakow water park krakow what to do in summer

3. Wieliczka Zoutmijn

Ontvlucht de zomerse hitte met een bezoek aan de Wieliczka Zoutmijn. Deze UNESCO-werelderfgoedlocatie is een wonder van oude mijnbouw en heeft een aangenaam koel binnenklimaat.

wiliczka salt mine tour from krakow what to do in summer

4. Vistula rivier cruise

Niets zegt zomer zoals een ontspannen boottocht. In Krakau kun je een cruise maken over de Vistula rivier. Bewonder de prachtige uitzichten, relax en voel de nabijheid van de natuur. En vergeet niet dat je ook kunt genieten van een maaltijd en een drankje op een van de vele drijvende restaurants.

wistula river cruise what to do in summer

7. Geniet van de atmosfeer in Forum Przestrzenie of Garden Arena

Krakau heeft enkele geweldige plekken zoals Forum Przestrzenie of Garden Arena waar je kunt relaxen, van een drankje kunt genieten en jezelf kunt onderdompelen in de stedelijke sfeer.

foum przestrzenie what to do in summer

5. Dag aan het water bij Kryspinów of Bagry

Als je de voorkeur geeft aan zon en water, overweeg dan een dagje aan het water bij Kryspinów of Bagry. Neem een duik, relax aan de oever en geniet van de zomerse sfeer.

zakrzowek krakow what to do in summer

6. Reis naar Ojców National Park

Verken de natuurlijke schoonheid van het Ojców National Park. Maak een wandeling, bewonder de unieke rotsformaties en laat je betoveren door de vredige sfeer.

ojcow national park what to do in summer

8. Stanisław Lem Tuin van Experimenten

Voor gezinnen met kinderen is de Stanisław Lem Tuin van Experimenten de perfecte plek om te leren door te spelen. Kinderen kunnen er verschillende experimenten uitproberen, de basisprincipes van de fysica begrijpen en gewoon plezier hebben.

what to do in summer krako garden of expierence

9. Openluchtbioscoop

Als je van films houdt, onthoud dan dat Krakau in de zomer openluchtbioscopen aanbiedt. Geniet van een film onder de sterren en ervaar de unieke sfeer.

what to do in summer outdoor cinema

10. Een elektrisch voertuig tour

Als het te warm is om te wandelen, overweeg dan een tour met een elektrisch voertuig. Het is een leuke en gemakkelijke manier om de stad te zien zonder te hoeven lopen in de hitte.

krakow in one day tour by electric car what to do in summer

11. Uitstapje naar Zakopane

Maak een dagtrip naar Zakopane, neem de kabelbaan naar de top van Gubałówka en bewonder de adembenemende bergen. Of verfris jezelf in de thermale baden van Chochołów.

what to do in summer krakow zakopane gubalowka

12. Raften op de Dunajec rivier

Voor een echt zomers avontuur, waarom probeer je niet het raften op de Dunajec rivier? Het is zowel spannend als verfrissend, een perfecte manier om een zomerdag door te brengen.

what to do in summer dunajec river rafting krakow summer tours

Krakau in de zomer is een ware rijkdom aan mogelijkheden. Of je nu de sporen van de geschiedenis volgt, je onderdompelt in cultuur, geniet van culinaire hoogstandjes, of gewoon ontspant te midden van de natuur, deze stad heeft voor ieder wat wils. We moedigen je aan om Krakau volledig te ontdekken met onze suggesties.

We helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke vakantie!

Wstecz

Commentaar toevoegen

Typ alsjeblieft je commentaar.
Voer alsjeblieft je naam in
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...