Kerstmarkt in Krakau 2023: Een Winterwonderland

13 november 2023

Ervaar de magie van Kerstmis op de kerstmarkt van Krakau. Ontdek traditionele smaken, cultuur en een unieke sfeer van 24 november tot 1 januari.
Kerstmarkt in Krakau 2023: Een Winterwonderland

Kerstmarkt in Krakau 2023: Een Winterwonderland

Wanneer en Waar Vindt de Kerstmarkt in Krakau Plaats?

De jaarlijkse kerstmarkt in Krakau, een hoogtepunt van de winter in deze historische stad, begint op 24 november en duurt tot 1 januari. Dit evenement, rijk aan traditie, vindt plaats in het hart van Krakau op de Grote Markt, en trekt zowel lokale bewoners als toeristen aan.

Waarom de Kerstmarkt in Krakau Bezoeken?

De kerstmarkt in Krakau is meer dan een bestemming voor winkelen; het is een plek waar feestelijke magie, traditie en cultuur tot leven komen. Het is perfect voor diegenen die zich willen onderdompelen in de echte kerstsfeer, omringd door kerstliederen, de geur van kerstbomen en duizenden fonkelende lichtjes.

Attracties en Smaken op de Kerstmarkt

Met ongeveer tachtig kraampjes biedt de markt niet alleen traditioneel Pools handwerk, maar ook smaken uit de hele wereld. Van Duitse tot Slowaakse keuken, er is voor elk wat wils. Handwerk en artistieke creaties, van houten speelgoed tot beschilderde kerstballen en feestelijke decoraties, zijn ook hoogtepunten.

Extra Evenementen

De kerstmarkt in Krakau is ook gastheer van speciale culturele evenementen zoals traditionele voorstellingen, kerstparades en bezoeken van de Kerstman. Deze bieden een geweldige kans om deel te nemen aan lokale tradities en het feestseizoen op een unieke manier te vieren.

Samenvatting: Krakau in de Winter - Omarmt Traditie en Feestelijke Vreugde

De kerstmarkt in Krakau is een evenement dat jaarlijks grote menigten trekt, met onvergetelijke ervaringen en een feestelijke sfeer. Is het een bezoek waard? Absoluut! Het is niet alleen een plek voor unieke cadeaus, maar ook een ervaring die geschiedenis, cultuur en kerstvreugde combineert. Krakau in de winter verandert in een plaats vol warmte, licht en feestelijke magie, met de kerstmarkt als kloppend hart. We nodigen je uit om deze speciale tijd samen in Krakau te vieren!

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...