Nieuwe Vluchtverbindingen: Krakau - Tel Aviv

18 september 2023

Vanaf december kunnen reizigers vanaf Krakau Airport het fascinerende Tel Aviv ontdekken met de nieuwe luchtvaartmaatschappij Sun d’Or International Airlines. Geniet van 14 wekelijkse vluchten! Verken de bezienswaardigheden van beide steden
Nieuwe Vluchtverbindingen: Krakau - Tel Aviv

Nieuwe Vluchtverbindingen: Krakau - Tel Aviv

Nieuwe Luchtvaartmaatschappij in Krakau

Krakau, 18 november 2023 - Vanaf 1 december zal Krakau Airport een nieuwe luchtvaartmaatschappij verwelkomen, namelijk de Israëlische luchtvaartmaatschappij Sun d’Or International Airlines. Dit is een belangrijke gebeurtenis voor zowel reizigers die Tel Aviv willen bezoeken als voor degenen die naar Krakau komen.

Krakau Airport - Uw Toegangspoort tot Tel Aviv

Tel Aviv is een van de vele bekende metropolen die bereikbaar zijn vanaf Krakau Airport. Dit bevestigt dat Krakau en de regio Małopolska zeer aantrekkelijke bestemmingen zijn voor luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. Radosław Włoszek, CEO van Krakau Airport, benadrukt dat passagiers naast de nieuwe luchtvaartmaatschappij Sun d’Or ook kunnen kiezen uit 14 wekelijkse vluchten naar deze Israëlische metropool.

Diversiteit en Bezienswaardigheden in Tel Aviv en Krakau

Tel Aviv en Krakau staan bekend om hun diversiteit en bezienswaardigheden. Toeristen uit Israël bezoeken Krakau om historische plaatsen te verkennen die voor hen van bijzondere betekenis zijn. Aan de andere kant zijn Polen onder de indruk van Tel Aviv als een moderne en bruisende stad. Beide steden bieden unieke bezienswaardigheden, zoals prachtige monumenten, amusementscentra en sfeervolle hoekjes. Dit maakt Tel Aviv en Krakau aantrekkelijke reisbestemmingen voor zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...