Multizintuiglijke Tentoonstelling van Van Gogh in Krakau: Een Ontmoeting met Grote Kunst

16 februari 2024

Ontdek de wereld van Van Gogh in Krakau. Een multisensorische kunsttentoonstelling.
Multizintuiglijke Tentoonstelling van Van Gogh in Krakau: Een Ontmoeting met Grote Kunst

Multizintuiglijke Tentoonstelling van Van Gogh in Krakau: Een Ontmoeting met Grote Kunst

Krakau, Hangar Czyżyny, 10/02/2024 - 09/06/2024

Na succesvolle tentoonstellingen in metropolen zoals Los Angeles, New York, Dubai en Berlijn, evenals in het Parijse museum "Atelier des Lumières", komt de enige tentoonstelling van werken van Vincent Van Gogh naar Krakau. De "Multizintuiglijke Tentoonstelling van Van Gogh" biedt een unieke mogelijkheid om kunst te ervaren in een nieuwe dimensie, in de historische en recent gerenoveerde Hangar Czyżyny.

Multizintuiglijke Ervaringen

De tentoonstelling overstijgt de grenzen van traditionele kunstperceptie door de werken van Van Gogh te combineren met de geavanceerde technologie van Digitale Kunst 360. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich onder te dompelen in meer dan 2000 m² ruimte gevuld met kleuren en vormen, wat resulteert in een dynamische vertelling over het leven en werk van de kunstenaar. Een extra functie is het gebied voor virtuele realiteit (VR), waarmee interactieve verkenning van bekende schilderijen mogelijk is.

Een Dieper Begrip van de Werken

De tentoonstelling beperkt zich niet tot visuele ervaringen. De presentatie van Van Goghs brieven aan zijn broer Theo werpt nieuw licht op zijn gedachten en gevoelens, en biedt een dieper begrip van zowel zijn leven als zijn werk. Atmosferische muziek en professionele vertelling verrijken de ervaring verder, waardoor totale onderdompeling in de wereld van de grote schilder mogelijk is.

Prijzen en Openingstijden

Openingstijden:

  • Maandag - Zondag: 10:00 - 20:00
  • Kaartverkoop en toegang tot de tentoonstelling: 10:00 - 19:00
  • Laatste toegang: Een uur voor sluitingstijd

Prijzen van Tickets:

Maandag tot en met vrijdag:

  • Standaard: 60 PLN
  • Gereduceerd (studenten onder de 26 jaar, ouderen boven de 65 jaar): 50 PLN
  • School (kinderen en jongeren van 6 tot 19 jaar): 40 PLN
  • Personen met een handicap (met certificaat): 40 PLN
  • Familieticket (max. 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 19 jaar): 150 PLN
  • Schoolgroep (6-19 jaar) - één gratis ticket voor een begeleider per 10 personen: 35 PLN per persoon

Zaterdag, zondag en feestdagen:

  • Standaard: 70 PLN
  • Gereduceerd: 60 PLN
  • School: 50 PLN
  • Personen met een handicap: 50 PLN
  • Familieticket: 180 PLN

Andere tickets:

  • Cadeauticket (toegang op een zelfgekozen datum): 80 PLN
  • Kinderen tot 6 jaar (onder begeleiding van een volwassene): Gratis

Speciale Dagen

Speciale aandacht moet worden besteed aan speciale dagen waarop de tentoonstelling gesloten kan zijn of gewijzigde openingstijden kan hebben, zoals tijdens Pasen of de Dag van de Arbeid.

Een Uitnodiging tot de Wereld van de Kunst

De "Multizintuiglijke Tentoonstelling van Van Gogh" is meer dan alleen een observatie. Het is een multisensorische ervaring die je de werken van een van de meest invloedrijke kunstenaars in de geschiedenis opnieuw laat ontdekken. Of je nu een kunstliefhebber bent of net aan je reis begint, de tentoonstelling in Krakau belooft onvergetelijke ervaringen en een nieuw perspectief op traditionele museumbezoeken.

Voor meer informatie, bezoek de officiële website van het evenement: https://wystawavangogh.pl/

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...