Kleurenfestival 2023: Een Regenboogwereld Bloesemt in Krakau

14 juni 2023

Het Kleurenfestival 2023 in Krakau is een fantastische ervaring vol met regenboogkleuren, muziek en vreugde, dat ongetwijfeld hordes deelnemers zal aantrekken.
Kleurenfestival 2023: Een Regenboogwereld Bloesemt in Krakau

Kleurenfestival 2023: Een Regenboogwereld Bloesemt in Krakau

Introductie van de Regenboogwereld

Het Kleurenfestival 2023 in Krakau vindt plaats op zondag 18 juni. Dit uiterst populaire evenement zal een explosie van kleurrijke emoties ontketenen als hordes deelnemers zich onderdompelen in regenboogwolken van Holi-kleurpoeder.

Wanneer en Waar?

Het festival loopt van 15.00 uur tot 20.00 uur, wanneer de laatste worp van het kleurpoeder gepland is. Het evenement zal plaatsvinden op het groene gebied naast de Tauron Arena, dat ongetwijfeld bedekt zal worden met regenboogkleuren.

Wat is het Kleurenfestival?

Het zeer populaire Kleurenfestival verwijst naar het Holi-feest dat door hindoes wordt gevierd, dat de komst van de lente viert en bekend staat als het festival van kleuren. Deelnemers gooien kleurpoeder naar elkaar of overgieten elkaar met natuurlijke verf. Duizenden mensen gooien Holi-kleuren in de lucht, wat een grote kleurrijke wolk creëert. Het hele festival is gevuld met een sfeer van eeuwige vreugde. Jong en oud, iedereen danst, zingt en heeft plezier door Kleuren in de lucht te gooien! Het is de ideale plek om los te laten en ongelooflijke foto's te maken.

Wat is Nieuw dit Jaar?

Dit jaar kun je elf kleuren gebruiken op het festival. De organisatoren benadrukken dat je, om veiligheidsredenen, je eigen kleurstoffen niet mee mag nemen.

Kleurrijke Vreugde met Muziek

De kleurrijke vreugde bij de Tauron Arena zal vergezeld gaan van muziek. De ster van de avond zal Zeamsone zijn, de winnaar van de Popkillery-prijs in de categorie Vooruitgang van het Jaar. Het muzikale evenement zal ook verrijkt worden door een liefhebber van elektronische muziek, DJ Oskar T.T, die veel samenwerkingen met buitenlandse artiesten op zijn naam heeft staan, en DJ Dan, die al vele malen op het Kleurenfestival is geweest en geliefd is bij de deelnemers.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...