"Grote Afvaart" - 22e editie van de Grote Drakenparade in Krakau

31 mei 2023

De Grote Drakenparade in Krakau, onder het motto "Grote Afvaart", belooft een spannend evenement vol attracties voor drakenliefhebbers te worden.
"Grote Afvaart" - 22e editie van de Grote Drakenparade in Krakau

"Grote Afvaart" - 22e editie van de Grote Drakenparade in Krakau

Het eerste weekend van juni (3-4.06) brengt ons de 22e editie van de Grote Drakenparade in Krakau, georganiseerd door het Groteska Theater. Dit evenement, onder het motto "Grote Afvaart", is een van de belangrijkste en meest herkenbare punten op de culturele kaart van Krakau, dat niet alleen de inwoners van de stad, maar ook drakenliefhebbers van over de hele wereld aantrekt​​.

Een scala aan attracties wacht de deelnemers gedurende het weekend. De Drakenfamilie Picknick zal plaatsvinden op de boulevards bij de Drakengrot, waar spannende drakenspelen, vermaak, wedstrijden en attracties voorbereid door de partners van de picknick op je wachten. Op zaterdag 3 juni, om 22:00 uur, begint het Grote Openlucht Spektakel op de Wisła met vuurwerk, licht- en lasershow, gigantische watergordijnen en prachtige muziek. De belangrijkste attractie zullen de vliegende draken zijn, geanimeerd door de acteurs van het Groteska Theater. Op zondag 4 juni, om 12:00 uur, begint de traditionele Grote Drakenparade. Meer dan 30 draken zullen langs de Grodzka-straat naar het Hoofdmarktplein marcheren, en sommigen van hen zullen op het podium strijden voor de titel van de Mooiste Draak​​.

De Grote Drakenparade, georganiseerd sinds 2000, is het werk van Adolf Weltschek, de directeur van het Groteska Theater. De editie van dit jaar wordt gesteund door vele partners, waaronder de Krakau Galerij, Artim, Wawel S.A., Kino Kijów, Bahlsen Polska, Energylandia pretpark, Znak Emotikon, Gamescape, het Helen Doron Krakau Centrum, Anikino Kinder Speelland, het Sekret Smaku Restaurant, het Waterbedrijf van de Stad Krakau en vele anderen​​.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...