De Magie van Zomerse Zonsondergangen op de Kosciuszko Heuvel

24 juli 2023

Grijp deze unieke kans om de zomerse zonsondergangen te bewonderen vanaf de Kosciuszko Heuvel in Krakau!
De Magie van Zomerse Zonsondergangen op de Kosciuszko Heuvel

De Magie van Zomerse Zonsondergangen op de Kosciuszko Heuvel

Krakau, 24 juli 2023 - Het Kosciuszko Heuvel Comité nodigt hartelijk alle liefhebbers van mooie uitzichten en unieke sferen uit om zomeravonden door te brengen op de Kosciuszko Heuvel. De komende vrijdagen en zaterdagen, tot eind augustus, kunnen we genieten van de zomerse zonsondergangen vanaf een van de meest pittoreske plekken in Krakau.

Avondbezoeken aan de heuvel zullen beschikbaar zijn van 19:30 tot 22:00, met de mogelijkheid om op de heuvel te blijven tot 22:30. De laatste dagen met verlengde openingstijden zijn 25 en 26 augustus 2023. Op deze dagen kunnen we de prachtige zomerse zonsondergangen bewonderen, die zich op deze plek op een unieke manier presenteren.

Als onderdeel van de avondbezoeken aan de Kosciuszko Heuvel, kunnen bezoekers de geheimen van deze bijzondere plek ontdekken. De ingang is via de kapel van de gezegende Bronisława. Op dit moment is het niet mogelijk om het Kosciuszko Museum te bezoeken, dat zijn reguliere openingstijden behoudt.

Dit unieke voorstel is ideaal voor degenen die onvergetelijke avonden willen doorbrengen, terwijl ze het uitzicht op de stad van bovenaf bewonderen.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van het Kosciuszko Heuvel Comité: https://kopieckosciuszki.pl

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...