Banksy in Krakau: Wereldberoemde Straatkunst

14 december 2023

Ontdek meer dan 150 werken van Banksy in Kazimierz, Krakau. Permanente tentoonstelling in het Banksy-museum
Banksy in Krakau: Wereldberoemde Straatkunst

Banksy in Krakau: Wereldberoemde Straatkunst

Vanaf 14 December in Krakau: 150 Opmerkelijke Werken van Banksy

Vanaf 14 december is een nieuwe permanente tentoonstelling met meer dan 150 werken van Banksy, 's werelds meest raadselachtige hedendaagse kunstenaar, beschikbaar in Krakau. Deze tentoonstelling bevindt zich in de historische interieurs van de voormalige fabriek voor plateren, zilver en metaalproducten aan Berka Joselewicza 21, in de wijk Kazimierz.

Banksy: De Mysterieuze Meester van Straatkunst

Ontdek de wereld van Banksy, een anonieme meester van straatkunst, wiens werken internationale faam hebben verworven. De tentoonstelling belicht zijn unieke benadering en creativiteit.

Alles Wat Je Moet Weten: Openingstijden en Tickets

Het Banksy-museum is dagelijks geopend van 11:00 tot 19:00 uur. Standaardtickets kosten 55 PLN, terwijl gereduceerde tickets 40 PLN zijn. Kinderen onder de 9 jaar kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken.

Meer dan een Tentoonstelling: Banksy en Andere Straatkunstenaars

Ervaar meer dan een gewone tentoonstelling met interactieve elementen en werken van andere straatkunstenaars geïnspireerd door Banksy.


Samenvatting

De Banksy-tentoonstelling in Krakau is niet alleen een showcase van de werken van de beroemde kunstenaar, maar ook een inspiratie om straatkunst te begrijpen als een essentieel aspect van stedelijke cultuur. Het is een unieke kans om kunst te ervaren die grenzen overschrijdt en nieuwe perspectieven inspireert.

Meer informatie op de officiële website van het Banksy-museum: muzeumbanksy.pl

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...