Krakau: De beste plekken voor een verfrissende duik - Een zomergids

24 juli 2023

Of je nu een lokale bewoner of een bezoeker bent, Krakau zal je niet teleurstellen als het gaat om het vinden van de perfecte plek om af te koelen deze zomer!
Krakau: De beste plekken voor een verfrissende duik - Een zomergids
24 juli 2023

Krakau: De beste plekken voor een verfrissende duik - Een zomergids

Krakau staat bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur, maar wanneer de zomer aanbreekt en de temperaturen stijgen, is er niets beter dan een plek te vinden om af te koelen. Hoewel er in de stad slechts één buitenzwembad is, is er geen gebrek aan natuurlijke waterreservoirs, compleet met alle benodigde voorzieningen zoals stranden, eetruimtes, wateruitrustingsverhuur en nog veel meer. Laten we eens kijken naar de beste plekken om van wateractiviteiten in en rond Krakau te genieten!

Zakrzówek: Nieuwe Zwemervaringen in het Hart van de Stad

Vanaf 2023 verwelkomt Zakrzówek bewoners en toeristen om een duik te nemen in zijn nieuw geopende zwembaden. De belangrijkste attractie hier zijn de vijf zwembaden van verschillende grootte en diepte. Daarnaast zijn er plannen voor een zesde zwembad alleen voor honden. Bovendien heeft het gebied jog- en fietspaden en een openluchtgym. Een gebouw met kleedkamers, douches en een cafetaria is al in gebruik, en er zijn plannen voor de bouw van een watersportcentrum.

Zakrzówek: "Nieuwe zwemervaringen in diverse zwembaden in Zakrzówek."

Bagry: De Natuurlijke Oase van de Stad

Bagry, een kunstmatig meer gelegen in het district Podgórze van Krakau, is een populaire plek voor wateractiviteiten. Hier kunt u genieten van zandstranden, vissen, watersporten en prachtige natuur.

Bagry: "Vredige zonsondergang bij het Bagry-meer zonder mensen."

Kryspinów: Een Plek voor alle Waterliefhebbers

Kryspinów is een ander kunstmatig meer met veel attracties. Hier vindt u stranden, wateruitrustingsverhuur, een netwerk van wandelpaden en nog veel meer.

Kryspinów: "Luchtfoto van het Kryspinów-meer met zandstrand en kristalhelder water."

Przylasek Rusiecki: Perfect voor Natuurliefhebbers

Als u een rustigere plek verkiest, dan is Przylasek Rusiecki de plek die u zoekt. Deze natuurlijke waterreservoir is een uitstekende keuze voor degenen die tijd willen doorbrengen weg van het stadsleven.

Przylasek Rusiecki: "Pittoresk uitzicht op Przylasek Rusiecki met drijvende platformen op het water."

Wandziak Zwembad: Het Enige Buitenzwembad in de Stad

Het Wandziak-zwembad bevindt zich in de wijk Nowa Huta, naast het charmante Nowohuckie-meer. Hoewel het het enige openluchtzwembad in de stad is, is het erg populair onder de inwoners van Krakau en biedt het helder, verfrissend water.

Wandziak-zwembad: "Helder water in het openlucht Wandziak-zwembad in het Nowa Huta-district, zonder mensen."

Aquapark Krakau: Een Nat en Wild Avontuur

Het Aquapark van Krakau is een uitstekende plek voor gezinsentertainment. Met zijn meerdere zwembaden, waterglijbanen en ontspannende spa-gebieden, kan iedereen hier iets vinden om van te genieten.

Aquapark Krakau: "De buitenkant van het Aquapark van Krakau toont opwindende waterglijbanen."

Watergebied in Energylandia: Het Grootste Buitenpark van Polen

Energylandia, gelegen nabij Zator, is de thuisbasis van het grootste openlucht waterpark van Polen. Van adembenemende waterglijbanen tot rustigere gebieden voor kleine kinderen, dit park heeft iets voor alle leeftijden.

Watergebied in Energylandia: "Close-up van een opwindende waterglijbaan in Energylandia, het grootste openlucht waterpark van Polen."

Chochołowskie Termy: Een Therapeutische Ontsnapping naar de Natuur

Hoewel de Chochołowskie Termy zich op ongeveer 100 km van Krakau bevinden, is het zeker de reis waard. Met watertemperaturen tussen 32-36°C, is het een perfecte plek, niet alleen voor de zomer, maar ook voor koelere dagen en avondbaden. Zomergasten kunnen ook profiteren van het strandgebied en de waterglijbanen. Bovendien is het uitzicht op het Tatra-gebergte absoluut adembenemend!

Chochołowskie Termy: "Panoramisch uitzicht op de Chochołowskie Termy met het Tatra-gebergte op de achtergrond."
Wstecz

Commentaar toevoegen

Typ alsjeblieft je commentaar.
Voer alsjeblieft je naam in
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...