Ontdek de Wereld van de Smurfen in de Tuin van Licht in Krakau

26 oktober 2023

Verken een magische lichttentoonstelling van de Smurfen met het gezin in Krakau van 27 oktober 2023 tot 3 maart 2024. Leer over ecologie, geniet van spellen en creëer onvergetelijke herinneringen.
Ontdek de Wereld van de Smurfen in de Tuin van Licht in Krakau

Ontdek de Wereld van de Smurfen in de Tuin van Licht in Krakau

Een Magische Wereld in het Hart van Krakau

We nodigen je uit in de magische wereld van de Tuin van Licht, die de winteravonden verlicht in de Stanisław Lem Tuin van Ervaringen aan de Aleja Pokoju 68 in Krakau.

Van 27 oktober 2023 tot 3 maart 2024, met uitzondering van 24 en 31 december, kun je onvergetelijke momenten beleven in een rijk van licht en kleur. Gedurende de week is de tuin geopend van 17:00 tot 20:00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 16:00 tot 21:00 uur.

De Wereld van de Smurfen Herontdekt

De editie van dit jaar van de Tuin van Licht neemt je mee naar de magische wereld van de Smurfen. Bij het bezoeken van het Betoverde Bos van de Smurfen krijgen de deelnemers de kans om onvergetelijke momenten te beleven, talrijke lichtattracties te ontdekken en deel te nemen aan spellen met prijzen. Bovendien richt de hele tentoonstelling zich niet alleen op entertainment, maar ook op educatie, vooral op het gebied van ecologie en duurzame ontwikkeling. Tijdens de wandeling door de tuin kunnen gasten leren hoe ze in het dagelijks leven kunnen handelen voor het welzijn van onze planeet.

Tickets en Prijzen

De ticketprijzen beginnen bij 1 PLN voor de kleintjes (tot 100 cm hoogte). Volwassenen kunnen een ticket kopen voor prijzen van 36 PLN (maandag tot donderdag) tot 44 PLN (vrijdag tot zondag). Er zijn ook kortings- en seizoenskaarten beschikbaar, die onbeperkte bezoeken aan de Tuin van Licht mogelijk maken gedurende het hele seizoen.

Familieavontuur in Licht

De "Smurfen" tentoonstelling in de Tuin van Licht is niet alleen een attractie voor de kleinsten, maar ook geweldig entertainment voor het hele gezin. De organisatoren hebben verschillende attracties voorbereid, zoals het ontmoeten van Grote Smurf, het doorkruisen van lichttunnels, het bezoeken van de huizen van de Smurfen, deelname aan een meteorietenconcert en leren hoe de Smurfen voor hun dorp zorgen.

Mis de kans niet om je onder te dompelen in de sprookjesachtige sfeer van de Tuin van Licht en de winter in Krakau te ontdekken in een geheel nieuw, kleurrijk licht! Voor meer informatie en de mogelijkheid om tickets te kopen, bezoek de website van de organisator.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...