Loading...

Kazimierz Beurs: Herfsteditie van de Onafhankelijke Mode- en Designbeurs

Mode in Kazimierz

Binnenkort zal het ritme van mode en design de straten van Kazimierz vullen, een historische wijk in Krakau. Waarom, vraag je je misschien af? Het is tijd voor de Kazimierz Beurs, ook bekend als Kiermash, die terugkeert op 7 en 8 oktober. Dit evenement, dat al jaren enthousiastelingen voor unieke mode aantrekt, bundelt deze keer de krachten met de vintage markt Kogel Mogel en belooft nog meer inspiratie voor liefhebbers van stijl.

De Herfst Markeert het Modeseizoen

Met de herfst om de hoek is het tijd om je garderobe te vernieuwen, en Kiermash is de perfecte plek om unieke en verantwoord geproduceerde kleding en accessoires te ontdekken. Op de Kiermash-stand vind je een breed scala aan ongewone modeartikelen, van jassen, jacks en jurken tot lingerie, sieraden, brillen, tassen, rugzakken, riemen, natuurlijke cosmetica, accessoires, kinderkleding en speelgoed, keramiek en unieke interieurdecoratie. Veel van de exposanten zijn Poolse merken uit lokale ateliers die de nadruk leggen op ethische productie en milieubewustzijn, in lijn met de principes van zero-waste en eerlijke handel. Dit is een uitstekende gelegenheid om lokale creatievelingen te steunen en tegelijkertijd het milieu te helpen.

De organisatoren, Izabela Chyłek en Mateusz Kaczan, benadrukken dat Kiermash een gebalanceerde benadering van mode en design promoot en aanspoort tot verantwoorde koopbeslissingen. Dit is een ruimte waar mode samengaat met ethiek en ecologie.

Vintage en Retro Sluiten Zich Aan

Deze editie van Kiermash heeft iets bijzonders te bieden. Naast moderne modedesign bundelt het evenement de krachten met de vintage markt Kogel Mogel. Dit biedt een uitstekende kans om unieke stukken uit het verleden te ontdekken die nog steeds indruk maken met hun tijdloze stijl en kwaliteit.

Kiermash is Meer dan Alleen Mode

Maar Kiermash gaat niet alleen over mode. Tijdens de beurs kun je opladen met aromatische koffie van "Funky Donkey Cafe", genieten van heerlijke vegan lekkernijen van "Roślinny" en je tegoed doen aan cheesecakes van "Czekoladowe Love". Dit is de perfecte gelegenheid om lokale specialiteiten te proeven en je onder te dompelen in culinaire genoegens.

Maar dat is nog niet alles. De oktobereditie van Kiermash vindt plaats op een unieke locatie - de oude tramremise, die is opgenomen op de UNESCO-werelderfgoedlijst vanwege haar historische betekenis. Dit gebouw is een zeldzaam voorbeeld van houten skeletarchitectuur met bakstenen vulling in Krakau, met een kenmerkende art-nouveaustijlklok op de gevel.

Kiermash heeft ook een liefdadigheidsaspect. Tijdens de herfstbeurs van Kiermash zal er geld worden ingezameld ter ondersteuning van het dierenasiel "KTOZ - Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami". Dit is een kans om dieren te helpen die zorg en liefde nodig hebben.

Praktische Informatie

Kiermash vindt plaats op 7 en 8 oktober, van 11:00 tot 18:00 uur, in de oude tramremise in Kazimierz, Krakau. De toegang tot het evenement is gratis, dus iedereen kan genieten van de sfeer van creativiteit en stijl.

Voor meer informatie en het volledige programma van het evenement, bezoek de officiële website van Kiermash.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...