Bouwwerkzaamheden beginnen op de locatie van het voormalige Plaszow-kamp

2 augustus 2023

Bouwwerkzaamheden beginnen op de locatie van het voormalige Plaszow-kamp, het eerste teken van de bouw van het KL Plaszow Museum.
Bouwwerkzaamheden beginnen op de locatie van het voormalige Plaszow-kamp

Bouwwerkzaamheden beginnen op de locatie van het voormalige Plaszow-kamp

Het KL Plaszow Museum kondigt het begin aan van bouwwerkzaamheden op de locatie van het voormalige Plaszow-kamp aan het einde van juli en begin augustus. Ze zullen in fasen worden uitgevoerd en zullen tot het einde van het jaar duren.

Voorzorgsmaatregelen bij wegafsluitingen

In het geval dat delen van wegen of paden worden afgesloten, zullen alternatieve routes worden aangegeven om vrije verplaatsing te verzekeren. Het KL Plaszow Museum zal regelmatig informatie geven over de belangrijke fasen van de bouwwerkzaamheden.

Eerste fase van de bouw van het KL Plaszow Museum

"De ontwikkeling van het gebied van het voormalige concentratiekamp Plaszow is de eerste fase van de bouw van het KL Plaszow Museum. Het contract voor de ontwikkeling van het gebied omvat de bouw van wegen en paden, het markeren van de grenzen van het bewaarde gebied van het voormalige kamp en de grenzen van de twee begraafplaatsen, het markeren van terreinpunten en historische haltes, het maken van informatie- en regelborden, het bouwen van structuren voor modellen voor mensen met een visuele beperking, het creëren van kleine architectuur en het maken van expositieramen in het veld," vermeldt de stad in een verklaring.

Het werk wordt uitgevoerd door het bedrijf RE-Bau. Het contract werd ondertekend op 2 juni. De investering wordt medegefinancierd door de stad en het Ministerie van Cultuur en Nationaal Erfgoed.

De bouw van het KL Plaszow Museum wordt verwacht te eindigen aan het eind van 2025.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...