Binnenkort in Krakau! Plantententoonstelling in de Herfsteditie

18 september 2023

Bezoek de herfsteditie van de grootste plantententoonstelling van Polen in Hala Cracovia in Krakau. Vind prachtige planten tegen aantrekkelijke prijzen.
Binnenkort in Krakau! Plantententoonstelling in de Herfsteditie

Binnenkort in Krakau! Plantententoonstelling in de Herfsteditie

Prijzen Aantrekkelijker Dan Ooit

Krakau staat op het punt het centrum van potplanten in Polen te worden, aangezien de herfsteditie van het grootste plantenevenement van het land nadert. Dit evenement is een waar genot voor plantenliefhebbers en, nog belangrijker, het biedt aantrekkelijke prijzen!

Terug naar Hala Cracovia

De plantententoonstelling zal opnieuw plaatsvinden in Hala Cracovia, gelegen aan al. Focha 40. Deze locatie is handig voor zowel inwoners van Krakau als voor bezoekers van buiten de stad.

Plantenfestival: Nieuwigheden en Klassiekers

De organisatoren beloven dat het Plantenfestival van dit jaar veel prachtige nieuwigheden zal bevatten. U vindt zowel populaire en betaalbare planten voor iedereen als verzamelobjecten die tegen lagere prijzen kunnen worden gekocht dan in online winkels.

"We bestellen elke plant in grote hoeveelheden, zodat u kunt kiezen uit een breed assortiment, of een kar vol vergelijkbare planten, en kunt beslissen welke u de mooiste vindt," aldus de organisatoren.

Data en Openingstijden van de Tentoonstelling

De herfsteditie van de plantententoonstelling vindt plaats op de volgende data en tijden:

  • 14 oktober (zaterdag) - van 8:00 tot 20:00 uur
  • 15 oktober (zondag) - van 10:00 tot 18:00 uur

Plan Uw Bezoek

Als u een fan bent van potplanten of gewoon op zoek bent naar prachtige toevoegingen voor uw tuin of huis, mag u dit evenement niet missen. Laat u meeslepen door de sfeer van het Plantenfestival en vind de perfecte planten om uw ruimtes te versieren.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...