Verbinding Turkije-Polen: Pegasus Airlines landt op de luchthaven van Krakau

18 juli 2023

De Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines lanceert een nieuwe vlucht van Ankara naar Krakau, waardoor de populariteit van de luchthaven van Krakau onder Turkse reizigers toeneemt.
Verbinding Turkije-Polen: Pegasus Airlines landt op de luchthaven van Krakau

Verbinding Turkije-Polen: Pegasus Airlines landt op de luchthaven van Krakau

Krakau, een van de populairste toeristische steden in Polen, wordt steeds toegankelijker voor reizigers uit Turkije. De Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines heeft zojuist de lancering van een nieuwe vlucht van Ankara, de hoofdstad van Turkije, naar Krakau aangekondigd. Dit is goed nieuws voor Poolse toeristen die de schoonheid van Turkije willen ontdekken, maar ook voor Turkse reizigers voor wie Krakau een steeds aantrekkelijkere bestemming wordt.

"We zien een groeiend aantal toeristen uit Turkije aankomen op de luchthaven van Krakau", zegt Radosław Włoszek, voorzitter van de luchthaven van Krakau. "Krakau en Klein-Polen worden uitstekende plekken voor hen om tijd door te brengen met hun familie, en om de cultuur en geschiedenis van de regio te ontdekken."

De opening van deze nieuwe verbinding is een van de vele stappen die bijdragen aan het versterken van de banden tussen Polen en Turkije, zowel op toeristisch als economisch niveau. Beide landen profiteren van de toenemende toeristische verkeer, en de nieuwe luchtverbinding zal nog meer culturele en economische uitwisseling mogelijk maken.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...