Krakause Nachten 2024: Ontdek de culturele rijkdom van Krakau tijdens nachtelijke evenementen

26 april 2024

Doe mee met Krakause Nachten 2024, van april tot oktober. Ontdek de culturele rijkdom van Krakau tijdens nachtelijke evenementen in musea, theaters en meer. Ontdek de data en details van elk evenement. Ga met ons mee op onze onvergetelijke reis!
Krakause Nachten 2024: Ontdek de culturele rijkdom van Krakau tijdens nachtelijke evenementen

Krakause Nachten 2024: Ontdek de culturele rijkdom van Krakau tijdens nachtelijke evenementen

In 2024 komt Krakau opnieuw cultureel tot leven met een andere editie van de "Krakause Nachten". Deze serie, die loopt van april tot oktober, biedt een breed scala aan nachtelijke attracties, waaronder tentoonstellingen in musea, voorstellingen in intieme bioscopen, theateroptredens, concerten en nog veel meer. Deze evenementen hebben tot doel de cultuur en het erfgoed van Krakau te bevorderen en zowel de lokale bevolking als toeristen te betrekken.

Innovatieve benadering van cultuur

De Krakause Nachten zijn niet zomaar een gewoon festival; het is een initiatief dat tot doel heeft actieve deelname aan de cultuur te bevorderen door middel van een aantrekkelijk cultureel aanbod. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan attracties, zoals avondvoorstellingen, dansshows en poëtische ontmoetingen. Elk van deze evenementen biedt de mogelijkheid om de cultuur van Krakau onder een nieuw, nachtelijk licht te ervaren.

Start en belangrijkste evenementen

De Krakause Nachten beginnen op 26 maart 2024 en openen een reeks evenementen die zich over meerdere maanden uitstrekken. Onder hen zijn:

  • Museumnacht: 20 april
  • Theateravond: 17 mei
  • Jazznacht: 8 juni
  • Krakau Sacra-nacht: 14 en 15 augustus
  • Poëzienacht: 11-13 oktober

Elk evenement is uniek en is georganiseerd rond een specifiek thema, en presenteert de nieuwste artistieke projecten en premières.

Informatie en details

De Krakause Nachten worden georganiseerd door de Afdeling Cultuur en Nationaal Erfgoed van de UMK (Universiteit van Economie in Krakau), in samenwerking met lokale culturele instellingen en partners om elke editie voor te bereiden. Vorig jaar namen ongeveer 200.000 mensen deel aan de serie, wat de populariteit ervan en het belang voor culturele promotie bevestigt.

De Krakause Nachten zijn een echt feest van de cultuur in Krakau, waarbij het historische erfgoed van de stad wordt gecombineerd met moderne en creatieve vormen van artistieke expressie. Elke nacht biedt een kans voor nieuwe ervaringen, ontdekkingen en inspiratie.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...