Krakau Airport zet nieuw record

7 augustus 2023

Krakau Airport heeft het hoogste aantal passagiers in zijn geschiedenis bereikt, terwijl het zijn faciliteiten voor reizigers uitbreidt.
Krakau Airport zet nieuw record

Krakau Airport zet nieuw record

Krakau Airport, officieel bekend als Kraków Airport, zet zijn opwaartse trend voort met het aantal bediende passagiers en bereikt recordcijfers in juli 2023. Deze groei weerspiegelt niet alleen de groeiende populariteit van de regio als toeristische bestemming, maar ook de inspanningen van de luchthaven om zijn aantrekkelijkheid voor passagiers te vergroten.

Opmerkelijke passagierscijfers

In juli 2023 bediende Krakau Airport 918.899 passagiers. Dit is een stijging van 17% ten opzichte van juli 2019 en 23% meer dan in juli 2022. De luchthaven heeft de helft van het vakantieseizoen afgesloten met in totaal 5.290.279 bediende passagiers. "Dit is het beste resultaat in de geschiedenis van Krakau Airport, zowel op jaarbasis als voor een enkele maand," zegt Radosław Włoszek, CEO van Krakau Airport.

Het vergroten van de aantrekkelijkheid van de luchthaven

De luchthaven behandelt niet alleen een recordaantal passagiers, maar investeert ook in voorzieningen voor hen. Het bedrijf breidt zijn assortiment winkels en restaurants uit om het voor passagiers comfortabeler te maken om tijd door te brengen op de luchthaven. Vanaf juli kunnen passagiers winkelen bij Victoria's Secret, genieten van het eten in het nieuwe Sky Lounge restaurant en genieten van ijs in de onlangs geopende Good Lood.

Veiligheid eerst

Włoszek benadrukt ook dat de veiligheid van de passagiers van het grootste belang is voor de luchthaven. Het bedrijf doet er alles aan om comfort en veiligheid op de luchthaventerreinen te garanderen, terwijl het reizigers aanspoort om de situatie op hun bestemming te controleren en waakzaam te zijn. De luchthavendirecteur wenst iedereen een rustige vakantie en nodigt gasten uit om Krakau en Małopolska te verkennen.

Krakau Airport blijft zijn succesvolle koers voortzetten door een recordaantal passagiers te bedienen en te investeren in voorzieningen en diensten die het nog aantrekkelijker maken voor reizigers.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...