Heropening van de Koninklijke Tuinen op de Wawel

26 april 2024

Geniet van de lente met de heropening van de Koninklijke Tuinen op de Wawel. Ontdek groene ruimtes vol geschiedenis en charme!
Heropening van de Koninklijke Tuinen op de Wawel

Heropening van de Koninklijke Tuinen op de Wawel

Met de komst van de lente worden de Koninklijke Tuinen op de Wawel opnieuw geopend voor bezoekers. Deze unieke plek, een groene oase in het hart van Krakau, opent zijn poorten na de winterpauze en nodigt bezoekers uit om te wandelen tussen de plantaardige composities.

De geschiedenis van de tuinen gaat negen jaar terug, toen ze voor het eerst voor het publiek werden geopend. De ruimte is verdeeld in twee terrassen: het bovenste terras dat bezoekers meeneemt naar de middeleeuwen, en het onderste terras geïnspireerd door de renaissance. De restauratie van deze gebieden duurde meer dan 16 jaar en kostte meer dan 1,4 miljoen PLN.

Dankzij de inspanningen van conservatoren en tuiniers presenteren de Koninklijke Tuinen zich vandaag als een plaats vol kleuren en leven, ideaal voor diegenen die willen ontsnappen aan het stadsrumoer en zich onderdompelen in de koninklijke sfeer van de natuur. Op 26 april zal iedereen de gelegenheid hebben om deze prachtige plek te bezoeken.

Wstecz
 

Waarom voor ons kiezen?

We zijn al 14 jaar actief als toeristische operator in Krakau en hebben in die tijd meer dan een miljoen klanten bediend! De resulterende ervaring heeft ons in staat gesteld een hecht team op te zetten om ervoor te zorgen dat onze tours perfect zijn tot in het kleinste detail. Omdat we nauw samenwerken met tourbedrijven, kunnen we onze klanten professioneel georganiseerde tours aanbieden, gehost door ervaren gidsen die gepassioneerd zijn over het delen van hun uitgebreide kennis van Krakau en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Auschwitz-Birkenau en de zoutmijn van Wieliczka. We zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van premium tours, zoals privétours naar de mooiste plekken in de regio Małopolska. We helpen u graag bij het plannen van uw dag in Zakopane, de Pieniny-bergen of Częstochowa. We bieden ook luchthaventransfers en andere transportdiensten voor passagiers. Onze moderne vloot zorgt ervoor dat u comfortabel reist en geniet van de tourervaring. Elk van onze medewerkers spreekt vloeiend Engels. We gebruiken moderne boekingssystemen die worden bediend door een ervaren team van dispatchers. We werken elke dag om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en ervoor te zorgen dat ze maximale waarde voor hun geld krijgen.

Loading...